THIS TIME YOU’RE FUCKING WITH THE WRONG PERSON
Jacka Jofama by Kenza / Jeans Gina Tricot / Linne Gina Tricot / Sjal Gina Tricot / Skor Roots / Solglasögon H&M

Beskedet gjorde mig chockad, det fick mig att gråta. Jag omfamnades av två personer som bryr sig om mig. De levde sig in i situationen och led med mig. Ingen kunde egentligen förstå vad som hade hänt, inte ens jag. Även fast jag hade det på känn så kunde jag inte förstå det, eller så ville jag inte förstå det. Jag skrek och sa saker som jag egentligen inte brukar säga. Jag behövde få det ur mig, jag behövde få ur mig all ilska som bara växte.

Som en del av er kanske redan vet så blev min Jofama by Kenza jacka stulen igår. Jag kan fortfarande inte förstå det, även fast det på sätt och vis kommer att lösa sig på något sätt så kan jag inte förstå hur en person kan göra så. Och personen som har tagit min jacka kommer mest troligt att läsa det här. Så jag ber och hoppas med hela mitt hjärtat att du har sjukt dåligt samvete över detta och är tillräckligt godhjärtad för att lämna tillbaka jackan på något sätt, anonym eller inte, bara jag får tillbaka min fina stora kärlek.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *