TOP MODEL SVERIGE VICTORIA ERIKSSON

Igår innan jag började skolan fick jag ett samtal från Julia i min klass att hon precis hade sett Victoria från Top Model Sverige på stan. Så jag skyndade mig att möta upp henne, sen satte vi full gallop åt det hållet hon hade gått, i hopp om att hitta henne (hehe). Tyvärr gjorde vi inte det, så lite halv besvikna tjejer accepterade läget och fortsatte dagen med en alldeles förjävligt friluftsdag ute på isen.

Men, när jag kom hem igår tog jag kontakt med Victoria på Facebook och berätta bland annat att några från min klass sett henne på stan och att det skulle vara otroligt kul ifall hon ville komma och hälsa på våran skola. För hon har nämligen också gått Textil design (eller mode & design som det hette när hon gick). Tyvärr hann jag inte få något svar innan jag gick och la mig. Men när jag kom till skolan i morse så fick vi reda på att en av våra lärare också tagit kontakt med Victoria efter att hon fått reda på att hon var i stan. Och det visade sig att hon skulle komma på besök under dagen, vilket gjorde att vi hoppade och skrek av glädje!

Efter att ha räknat ner timmarna till dess att hon skulle komma så dök hon upp och ett leende fastnade på mina läppar. Det var så otroligt spännande och intressant att få höra allt hon har gjort efter det att hon tog studenten. Man blev så inspirerad av allt hon har hunnit med på endast fyra år. Sedan måste jag även tilläga att hon är verkligen jätte härlig som person, så himla snäll och gullig! Skolveckan kunde inte ha fått ett bättre avslut än detta, jag är så lycklig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *