SVALKAR VINDEN


Tanken var ju (och det är alltid tanken som räknas) att detta skulle bli en dagens outfit inlägg. Men som ni ser blev det ju inte det, eftersom att jag upptäckte att detta blev tio gånger coolare! Så jag är lika glad ändå, om inte gladare till och med.

Dagen har i stort sett bestått har hårda och jävligt irriterande vindarna. Trodde faktiskt att jag skulle blåsa bort med vinden ett tag, men icket. Hade dock varit skönt att bara blåsa iväg, för att sedan se vart man landar. Men istället hamnade jag hemma i sängen med täcket över huvudet i hopp om att den konstiga känslan i min kropp skulle försvinna. Vilket den såklart inte gjorde. Men istället för att ligga kvar där och bara jäsa, lät jag brödet som jag bakade jäsa åt mig istället. Så i morgon ser jag fram emot mitt fina frukostbröd. Nu ska jag rensa skrivbordet på datorn(?) sen är det dags för en romantisk dejt med kära John Blund.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *