LIVE LOVE LAUGH

Min käraste vän Alicia spenderade natten här. Vi umgicks med min syster, åt en massa onyttigt, kollade på ett par stycken filmer, skrev en ”att-göra-lista” inför sommaren, pratade om lite killar (såklart), lyssnade på musik, ätit ännu mera, dansad knäppa danser med solglasögon på, drömt lite om vår framtida man Justin Bieber och även hunnit med en sväng på gymmet. Med andra ord har vi hunnit med en hel del.

Men bland allt detta vi hann med så hann vi även prata om hur vi ser på livet och vad vi vill göra för att leva det till fullo. Det var bland annat därför vi skrev den där att-göra-listan. För att ständigt gå omkring och vara orolig för vad allt och alla tycker om en leder ingen vart. Ta ingen skit som Grynet brukar säga! Gör inget som du absolut inte vill göra, och som du dessutom vet att du kommer må dåligt av. Ta istället vara på varenda liten sekund, gör det du vill göra och sådant som du mår bra av. Och glöm inte att alltid vara dig själv och ha roligt. Det ska vi göra, leva livet som vi vill!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *