MAKE IT WORK

img_0361_184930375

Tänkte ta och kika in här lite snabbt för att berätta att jag inte har glömt bort er, dock har jag haft fullt upp med min förkyning och skolan. Inte den bästa kombinationen, men jag har kirgat på ändå, som en äkta kämpe! Förutom att jag har kirrat glosorna till engelskan i morgon så har jag även listat ut att min dagens hjälte/förebild är min lillasyster! Även fast jag ibland avksyr henne och har sagt en hel del saker åt henne så har jag nu listat ut varför. Dock tänker jag inte berätta det här och nu för mitt rum som ut som ett bombnedslag, så jag tänkte ta och göra mamma glad genom att ta och städa lite, fast när jag ändå håller på så kanske det blir en ommöblering också!

Ps.
Jag hoppas (och vill) att allting är kanon bra med er!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *