STYLE BY

Sitter och bläddrar igenom nya STYLE BY samtidigt som jag lyssnar på musik och smaskar på lite nötter och pumpa frön. Pumpa fröna var dock ingen höjdare…men jag äter det endast för jag har hört att det ska vara bra mot finnar. Vet inte hur mycket jag ska tro på det men jag tänkte prova äta det nu under veckan och se om man märker någon skillnad!

Idag hade vi hål i drygt 4 timmar!!! Dom flesta av er tycker kanske att det verkar soft, men jag och några till från klassen börjar redan bli less på alla långa raster för vi vill hellre ha alla lektioner pang boom och sen sluta. Hur som helst under dom där fyra timmarna hängde jag med min fina klass i fiket, var på ett lunchmöte (vad vuxet det låter!) och sen hälsade jag även på min gulliga lilla farmor.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *